Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати яєчню з грибами, ковбасою і овочами?
Скоріше це не яєчня, а складний омлет. Складний він тільки по складу, приготування настільки просте, що впорається навіть той, хто тільки починає осягати ази кулінарії. У літній час яєчню можна готувати тільки з овочами, теж дуже смачно і ситно.
Що нам знадобиться для приготування
Три яйця
Третину банки консервованої кукурудзи або зеленого горошку
100 грам грибів (теж консервованих)
100 грам ковбаси або шинки
Трохи майонезу
Один солодкий перець
Одна цибулина
Рослинна олія
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Приготування

Гриби і ковбасу (шинку) ріжемо невеликими шматочками. Кукурудзу або горошок виймаємо з банки, викладаємо в друшляк і даємо стекти рідини. Цибулю ріжемо дрібними кубиками або півкільцями (хто як любить), перець розрізаємо уздовж, прибираємо насіння, ріжемо смужками.

В сковорідці розігріваємо трохи рослинного масла. Викладаємо спочатку цибулю, коли стане прозорим - додаємо гриби і ковбасу. Злегка обсмажуємо, потім додаємо перець. Не забуваємо перемішувати щоб нічого не пригоріло. Накриваємо кришкою, робимо слабкий вогонь і залишаємо на три хвилини.

В цей час вилочкою збиваємо яйця, додаємо майонез, трохи солі і перцю. Додаємо кукурудзу або горошок. Заливаємо цією сумішшю овочі з грибами та ковбасою, накриваємо кришкою і доводимо до готовності. Готову страву можна посипати свіжою зеленню.
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, тільки
Простий рецепт лепешняку
Як смачно посмажити мойву?
Печиво на пиві
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: