Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати індичку зі стручковою квасолею?
Корисне, легке і ситне блюдо. За рахунок додавання вершкового соусу м'ясо виходить дуже ніжним. Якщо немає м'яса індички, можна приготувати з курячою грудкою.
Що знадобиться для приготування

400 грам філе індички або курячого філе
400 г стручкової квасолі
Одна цибулина
250 мл. вершків
Чайна ложка борошна
Сіль і спеції за смаком
Пучок свіжої зелені кропу або петрушки
Рослинне або вершкове масло

Приготування

Наріжте філе тонкими довгими смужками (майже як на бефстроганов), цибулю наріжте півкільцями.
У сковорідці розігрійте вершкове або рослинне масло, обсмажте в ньому спочатку цибулю до прозорого кольору, потім покладіть м'ясо і приправте спеціями за смаком. Обсмажуйте до зміни кольору.
Поки смажиться м'ясо, квасоля наріжте невеликими шматочками, покладіть в киплячу воду на пару хвилин, відкиньте на друшляк, щоб стікала вода.

Викладіть квасолю до м'яса, перемішати, трохи обсмажте. Влийте вершки (попередньо змішати їх з борошном), посоліть, додайте подрібнену зелень і тушкуйте під кришкою до готовності. Можна подавати як самостійне блюдо або з будь-яким гарніром - рисом, макаронами, картопляним пюре. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, цибулю
Мойва смажена в духовці
Як приготувати бутербродики з картоплею?
Як готується морозиво зі сметани і полуниці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: