Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати індичку зі стручковою квасолею?
Корисне, легке і ситне блюдо. За рахунок додавання вершкового соусу м'ясо виходить дуже ніжним. Якщо немає м'яса індички, можна приготувати з курячою грудкою. Що знадобиться для приготування 400 грам філе індички або курячого філе 400 г стручкової квасолі Одна цибулина 250 мл. вершків Чайна ложка борошна Сіль і спеції за смаком Пучок свіжої зелені кропу або петрушки Рослинне або вершкове масло Приготування Наріжте філе тонкими довгими смужками (майже як на бефстроганов), цибулю наріжте півкільцями. У сковорідці розігрійте вершкове або рослинне масло, обсмажте в ньому спочатку цибулю до прозорого кольору, потім покладіть м'ясо і приправте спеціями за смаком. Обсмажуйте до зміни кольору. Поки смажиться м'ясо, квасоля наріжте невеликими шматочками, покладіть в киплячу воду на пару хвилин, відкиньте на друшляк, щоб стікала вода. Викладіть квасолю до м'яса, перемішати, трохи обсмажте. Влийте вершки (попередньо змішати їх з борошном), посоліть, додайте подрібнену зелень і тушкуйте під кришкою до готовності. Можна подавати як самостійне блюдо або з будь-яким гарніром - рисом, макаронами, картопляним пюре. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |