Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гречку з грибами і овочами?
Можна просто відварити гречку на гарнір, але в такому вигляді люблять її не всі. Але якщо приготувати гречку з обсмаженими овочами і грибами, то можете бути впевнені - від такого гарніру не відмовиться ніхто. Що знадобиться для приготування Півтори склянки гречки Дві середні морквини Одна велика цибулина Один баклажан (можна заморожені кубики баклажана або без нього) Один болгарський перець Два стебла селери 200 грам печериць Три склянки води або бульйону Два свіжих або консервованих помідорів Свіжа зелень Рослинне масло Сіль за смаком Приготування Морквину тремо на тертці, цибулю дрібно ріжемо. Баклажани і помідори нарізаємо кубиками, селеру - невеликими шматочками. Обсмажуємо на сковорідці цибулю і моркву, додаємо селера, баклажан і перець. Через десять хвилин викладаємо в сковорідку гриби, обсмажуємо і додаємо помідори. Перекладаємо обсмажені овочі і гриби в казанчик, всипаємо туди промиту гречку, вливаємо три склянки води. Солимо за смаком, доводимо до кипіння. Накриваємо казанчик кришкою, ставимо в духовку на невеликий вогонь і готуємо кашу близько години. Таку гречку можна готувати і в піст, подавати з соліннями або маринованими овочами. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |