Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гречані млинці?
Звичайні млинці можуть стати незвичайною закускою. Сумніваєтеся? Ось рецепт, в якому дуже доречна будь солона рибка і сирний крем. Що знадобиться для приготування 250 мл молока 120 грам гречаної муки 50 грам пшеничного борошна Два яйця Половина чайної ложки розпушувача Половина чайної ложки солі Дві столових ложки рослинного масла Приготування Збийте яйця, влийте молоко, покладіть сіль. Змішати обидва види борошна, додайте розпушувач. Влити рідку суміш в борошно і вимісіть тісто без грудочок. Додайте масло, розмішайте, залиште тісто хвилин на десять. Якщо вийшло дуже густо, влийте трохи теплого молока. По консистенції готове тісто має бути як густа сметана. Розігрійте сковорідку, викладайте тісто столовою ложкою (по ложці на млинець) і обсмажуйте з двох сторін, по 2 - 3 хвилини з кожного боку. На остиглі млинці викладіть збиті вершки або будь-сирний крем і скибочки солоної риби. Зверху прикрасити зеленню. Така закуска дуже красиво виглядає на святковому столі. Щоб млинці не були жирними, смажити їх треба без масла, на тефлоновій сковорідці. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |