Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гречані млинці?
Звичайні млинці можуть стати незвичайною закускою. Сумніваєтеся? Ось рецепт, в якому дуже доречна будь солона рибка і сирний крем.
Що знадобиться для приготування
250 мл молока
120 грам гречаної муки
50 грам пшеничного борошна
Два яйця
Половина чайної ложки розпушувача
Половина чайної ложки солі
Дві столових ложки рослинного масла
Приготування

Збийте яйця, влийте молоко, покладіть сіль. Змішати обидва види борошна, додайте розпушувач. Влити рідку суміш в борошно і вимісіть тісто без грудочок. Додайте масло, розмішайте, залиште тісто хвилин на десять. Якщо вийшло дуже густо, влийте трохи теплого молока. По консистенції готове тісто має бути як густа сметана.

Розігрійте сковорідку, викладайте тісто столовою ложкою (по ложці на млинець) і обсмажуйте з двох сторін, по 2 - 3 хвилини з кожного боку.
На остиглі млинці викладіть збиті вершки або будь-сирний крем і скибочки солоної риби. Зверху прикрасити зеленню.

Така закуска дуже красиво виглядає на святковому столі. Щоб млинці не були жирними, смажити їх треба без масла, на тефлоновій сковорідці.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, млинці
Як приготувати закусочні сирні коржики?
Як приготувати пиріжки з помідорами і бринзою?
Швидкий і смачний салат (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: