Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гарячі бутерброди з рибою?
Це скоріше не бутерброди, а фарширований рибним фаршем булочки. Можна взяти будь-яку рибу, але не філе і не рибний фарш - від цього залежить смак страви. Булочки з добре підійдуть засмаженою скоринкою. Що знадобиться для приготування Кілограм мороженої риби (наприклад - минтай, хек, тріска) 200 грам твердого сиру Десять булочок (залежно від розміру) Дві столові ложки томатного соусу Майонез Свіжа зелень (за бажанням) Приготування Рибу обробити на філе (готове філе краще не брати - в ньому багато води і немає ніякого смаку), нарізати філе невеликими шматочками. Сир натерти на тертці, подрібнити зелень. Булочки розрізати уздовж навпіл, вибрати м'якуш. Якщо скоринка не дуже щільна, то підсушити підготовлені булочки в духовці (після того як вибрали м'якушка). М'якуш можна використовувати для приготування котлет або підсушити і зробити панірувальні сухарі. Заготовки змастити майонезом, але небагато, щоб не було занадто жирно і калорійно. Нарізану рибу злегка віджати (якщо виділилися вода), змішати з сиром, томатним соусом, зеленню. Можна посолити за смаком, поперчити. Наповнити фаршем булочки (з гіркою), верх змастити майонезом, поставити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати півгодини до рум'яного кольору. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |