Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гарячі бутерброди з рибою?
Це скоріше не бутерброди, а фарширований рибним фаршем булочки. Можна взяти будь-яку рибу, але не філе і не рибний фарш - від цього залежить смак страви. Булочки з добре підійдуть засмаженою скоринкою.
Що знадобиться для приготування

Кілограм мороженої риби (наприклад - минтай, хек, тріска)
200 грам твердого сиру
Десять булочок (залежно від розміру)
Дві столові ложки томатного соусу
Майонез
Свіжа зелень (за бажанням)

Приготування

Рибу обробити на філе (готове філе краще не брати - в ньому багато води і немає ніякого смаку), нарізати філе невеликими шматочками. Сир натерти на тертці, подрібнити зелень.
Булочки розрізати уздовж навпіл, вибрати м'якуш. Якщо скоринка не дуже щільна, то підсушити підготовлені булочки в духовці (після того як вибрали м'якушка). М'якуш можна використовувати для приготування котлет або підсушити і зробити панірувальні сухарі.
Заготовки змастити майонезом, але небагато, щоб не було занадто жирно і калорійно. Нарізану рибу злегка віджати (якщо виділилися вода), змішати з сиром, томатним соусом, зеленню. Можна посолити за смаком, поперчити. Наповнити фаршем булочки (з гіркою), верх змастити майонезом, поставити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати півгодини до рум'яного кольору.
Категория: Рецепти |
| Теги: булочки, філе
Як готується страва "Золотий дракон"?
Як приготувати апельсинові сирники?
Як спекти пиріг «Яблука на снігу»?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: