Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати галети зі сливою?
![]() Що знадобиться для тіста 250 грам борошна 55 грам цукрової пудри 150 грам холодного вершкового масла або маргарину Одне яйце Чотири - шість столових ложок холодної води Щіпка солі Для начинки - сливи (або інші фрукти) і цукор Приготування Борошно просіяти на стіл, нарізати в неї масло невеликими шматочками. Руками перетерти в крихту. У центрі зробити поглиблення, всипати цукрову пудру, сіль, влити злегка збите яйце і пару ложок води. Вимісити туге тісто, якщо потрібно - підлити водички. Довго місити тісто не потрібно, інакше воно буде жорстким. Скачайте тісто в кулю, обернути плівкою і приберіть в холодильник на годину. Сливи ріжемо часточками. Дістаємо охолоджене тісто, відриваємо шматочок і скачуємо його в кульку (розміром з невелике яблуко). Розкачуємо його в коржик, по колу укладаємо начинку (чим щільніше, тим соковитіше галети). Краї тіста збираємо складочками і загинаємо на фрукти. Посипаємо цукром, відправляємо в духовку і випікаємо на середньому вогні до золотистого кольору. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |