Главная » Статьи » Рецепти |
Як готуються вівсяно-житні булочки з травами?
Булочки готуються з заварного тіста, низькокалорійний рецепт навіть незважаючи на те, що у складі тесту є сир. Аромату випічці додають пряні трави - петрушка і базилік. Як варіант можна спекти булочки з додаванням листочків м'яти. Що знадобиться для приготування 75 грам вершкового масла або маргарину Чотири яйця 100 грам сиру 50 грамів вівсяної муки 60 грам житнього борошна 200 мл води Чотири - п'ять гілочок базиліка, петрушки або м'яти По дрібці солі і улюблених спецій Кмин або кунжут для посипання Приготування Зелень дрібно рубаємо на крупній тертці натираємо сир. Ставимо каструльку з водою на вогонь, кладемо сіль і шматочки масла, чекаємо поки сіль розчиниться і масло розтане. Відразу ж додаємо все борошно (і вівсяне, житнє). Енергійно розмішуємо поки тісто не стане відділятися від стінок і не зіб'ється в грудочку. Даємо йому охолонути кілька хвилин і по одному додаємо яйця, щоразу добре вмішуючи яйце в тісто. Загалом, все як у звичайному заварному тісті. Після того, як всі яйця будуть додані, покладіть в тісто зелень, сир, спеції і прянощі. Деко застеліть папером для випічки і змастіть її маслом. Столовою ложкою або за допомогою кондитерського мішечка викладайте тісто на великій відстані один від одного. Посипте кунжутом або кмином і поставте в духовку з температурою 200 градусів. Випікаються булочки 20 - 30 хвилин в залежності від розміру. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |