Главная » Статьи » Рецепти

Як готуються вівсяно-житні булочки з травами?
Булочки готуються з заварного тіста, низькокалорійний рецепт навіть незважаючи на те, що у складі тесту є сир. Аромату випічці додають пряні трави - петрушка і базилік. Як варіант можна спекти булочки з додаванням листочків м'яти.
Що знадобиться для приготування

75 грам вершкового масла або маргарину
Чотири яйця
100 грам сиру
50 грамів вівсяної муки
60 грам житнього борошна
200 мл води
Чотири - п'ять гілочок базиліка, петрушки або м'яти
По дрібці солі і улюблених спецій
Кмин або кунжут для посипання

Приготування

Зелень дрібно рубаємо на крупній тертці натираємо сир.
Ставимо каструльку з водою на вогонь, кладемо сіль і шматочки масла, чекаємо поки сіль розчиниться і масло розтане. Відразу ж додаємо все борошно (і вівсяне, житнє). Енергійно розмішуємо поки тісто не стане відділятися від стінок і не зіб'ється в грудочку. Даємо йому охолонути кілька хвилин і по одному додаємо яйця, щоразу добре вмішуючи яйце в тісто. Загалом, все як у звичайному заварному тісті.
Після того, як всі яйця будуть додані, покладіть в тісто зелень, сир, спеції і прянощі. Деко застеліть папером для випічки і змастіть її маслом. Столовою ложкою або за допомогою кондитерського мішечка викладайте тісто на великій відстані один від одного. Посипте кунжутом або кмином і поставте в духовку з температурою 200 градусів. Випікаються булочки 20 - 30 хвилин в залежності від розміру.
Категория: Рецепти |
| Теги: булочки, тісто
Як готується кавовий крем?
Як приготувати пиріжки з помідорами і бринзою?
Як зварити чудові спагетті з цукіні, базиліком і перцем чилі?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: