Главная » Статьи » Рецепти

Як готуються пицетты з чорного тіста з білою рибою?
Це блюдо можна віднести до італійської кухні, адже саме з цієї країни і прийшла традиція готувати пицетты, ось тільки привертає увагу даний рецепт трохи іншим - надзвичайно чорним кольором випічки і контрастом тіста і білої риби, а також інгредієнтом завдяки якому досягається цей колір. Так що, якщо раптом вам захочеться здивувати своїх гостей або домочадців, то цілком можна приготувати такі пицетты з чорного тіста з білою рибою.
Список необхідних складових: 200 грамів пшеничного борошна, три таблетки активованого вугілля, одна чайна ложка сухих дріжджів, одна чайна ложка соєвого соусу, вода, одна столова ложка оливкової олії, чверть чайної ложки солі, одна чайна ложка бальзамічного крему, чорний кунжут і сушені морські водорості, 100 грамів риби (сом гарячого копчення або інша біла риба), 75 грамів вершкового сиру, дві столові ложки сметани, чорний перець мелений.

Активоване вугілля слід перемолоти в кавомолці, а потім з'єднати з просіяним борошном, дріжджами і сіллю. Половину склянки теплої води змішати з рослинним маслом і соєвим соусом, а потім потроху додавати рідину до борошняної суміші і замісити еластичне тісто. Потім тісто потрібно скачати в кулю, змастити рослинним маслом, після чого накривши залишити в теплому місці на кілька годин.
Через певний час тісто розділити на шість частин і розкачати у вигляді коржів товщиною в пів сантиметра, викласти на деко і злегка змастивши маслом дати постояти 15 хвилин, а після випікати в сильно розігрітій духовці близько шести-семи хвилин.
Рибу необхідно порізати невеликими скибочками, а сир змішати зі сметаною. На кожну підготовлену корж-пицетту викласти трохи сирної маси і злегка розмазати, а зверху покласти шматочки риби і посипати перцем, а потім відправити ще на пару-трійку хвилин у духовку.
Готові пицетты посипати чорним кунжутом і сушеними водоростями і прикрасити бальзамічним кремом.
Категория: Рецепти |
| Теги: пицетты, риби
Як приготувати закуску «Наполеон»?
Як готується курка в паприці?
Капустяні конвертики в клярі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: