Як готується салат з куркою, ананасами і брусницею?
Це дуже оригінальний і незвичайний за своїм складом і поєднанням використовуваних для його приготування салатик, який тим не менш дивно виходить легким і дуже-дуже смачним, правда, смак у такого страви не зовсім звичний і традиційний - цікаве поєднання солодких, кислих і навіть гіркуватих інгредієнтів! Для приготування цього незвичайного салату з куркою, ананасом і брусницею вам буде необхідний наступний набір продуктів: 300 г курячого філе, 100 г консервованих ананасів, половинка великого солодкого перцю (переважно жовтого кольору), 100 грамів салату Айсберг, чверть чайної ложки столової гірчиці, 20 мл рослинного масла, 30 мл лимонного соку, половина чайної ложки морської солі, чверть чайної ложечки меленого чорного перцю, 30 мілілітрів масла виноградних кісточок і 50 грамів брусниці.
Готується такий незвичайний салат на диво легко і дуже-дуже швидко - для початку потрібно підготувати інгредієнти: ретельно вимити і просушити листя салату, після чого порвати руками або порізати його на невеликого розміру шматочки; куряче філе порізати невеликими кубиками й обсмажити на олії до рум'яного золотистого відтінку; вимитий і очищений солодкий перець порізати на кубики того ж розміру, що і м'ясо, ну і точно так само порізати ананаси. Далі слід приготувати заправку, змішавши сік лимона, гірчицю і масло і додати до суміші трохи соку з-під консервованих ананасів, крім цього не забути додати в заправку мелений перець і сіль. На блюдо викласти спочатку салат, а на нього куряче м'ясо, шматочки ананаса і солодкого перцю, потім полити все це отриманої заправкою і прикрасити ягідками брусниці.