Главная » Статьи » Рецепти

Як спекти пиріг з гарбузом?
Якщо у вашій родині люблять гарбуз - приготуйте такий пиріжок. Він чимось нагадує молдавську плацинду - мало тіста і багато начинки.
Що знадобиться для приготування
125 грам маргарину
Дві склянки борошна
50 грам вершкового масла
Третину склянки молока
Гарбуз

Приготування

В багатошаровій зовсім немає цукру, тому гарбуз потрібно вибирати солодку.
Для тіста просіваємо борошно на стіл, кришимо в неї маргарин, розтираємо руками в крихту. В середину вливаємо молоко, швидко замішуємо тісто. Ділимо його на дві частини, одна повинна бути більше іншої. Загортаємо кожну в харчову плівку і прибираємо на півгодини в холодильник.

В цей час гарбуз чистимо від шкірки і волокнистої серединки, м'якоть натираємо на крупній тертці.
Дістаємо тісто. Той шматочок, що побільше, розкачуємо трохи більше діаметру форми. Викладаємо тісто в змащену маслом форму, розподіляємо по дну і бортикам. Розподіляємо по тесту гарбуз, її має бути багато, врівень з бортами. Зверху на гарбуз розкладаємо вершкове масло. Залишки тесту загортаємо на начинку.
З другої частини тесту розгортаємо коло, робимо наскрізні надрізи і накриваємо їм начинку. Краї притискаємо лопаткою і ставимо в духовку з температурою 180 градусів. Випікаємо двадцять хвилин, потім вогонь робимо менше і печемо ще двадцять хвилин. Готовий пиріг залишаємо в духовці до повного охолодження.
Категория: Рецепти |
| Теги: тесту, гарбуз
Як готується смачний салат з буряком і яйцем?
Як готується запіканка з гречаної каші?
Як приготувати хот-доги з фаршем?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: