Главная » Статьи » Рецепти |
Як спекти пиріг з гарбузом?
Якщо у вашій родині люблять гарбуз - приготуйте такий пиріжок. Він чимось нагадує молдавську плацинду - мало тіста і багато начинки. Що знадобиться для приготування 125 грам маргарину Дві склянки борошна 50 грам вершкового масла Третину склянки молока Гарбуз Приготування В багатошаровій зовсім немає цукру, тому гарбуз потрібно вибирати солодку. Для тіста просіваємо борошно на стіл, кришимо в неї маргарин, розтираємо руками в крихту. В середину вливаємо молоко, швидко замішуємо тісто. Ділимо його на дві частини, одна повинна бути більше іншої. Загортаємо кожну в харчову плівку і прибираємо на півгодини в холодильник. В цей час гарбуз чистимо від шкірки і волокнистої серединки, м'якоть натираємо на крупній тертці. Дістаємо тісто. Той шматочок, що побільше, розкачуємо трохи більше діаметру форми. Викладаємо тісто в змащену маслом форму, розподіляємо по дну і бортикам. Розподіляємо по тесту гарбуз, її має бути багато, врівень з бортами. Зверху на гарбуз розкладаємо вершкове масло. Залишки тесту загортаємо на начинку. З другої частини тесту розгортаємо коло, робимо наскрізні надрізи і накриваємо їм начинку. Краї притискаємо лопаткою і ставимо в духовку з температурою 180 градусів. Випікаємо двадцять хвилин, потім вогонь робимо менше і печемо ще двадцять хвилин. Готовий пиріг залишаємо в духовці до повного охолодження. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |