Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати томатно-курячий суп?
Суп на курячому бульйоні з додаванням помідор (свіжих або консервованих) одне з найпопулярніших страв турецької кухні. Для нас таке поєднання продуктів не зовсім звично, курячий бульйон багато заправляють картоплею або домашньою локшиною. Суп з помідорами і куркою дуже смачний, неодмінно спробуйте!
Що знадобиться для приготування

Дві курячих грудки
100 грам вермішелі
Три свіжих помідора (або 250 грам консервованих)
Дві - три зубчики часнику
Три столових ложки рослинного масла
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Зелень петрушки
Часточки лимона для подачі

Приготування

Куряче м'ясо відварити до готовності, ще теплими розібрати на волокна. Відбираємо три літри бульйону. Помідори натираємо на тертці.
Каструлю з товстим дном або казанчик (чим будемо варити суп) ставимо на вогонь, розігріваємо, вливаємо олію і через хвилинку кладемо подрібнений часник. Злегка обсмажуємо, додаємо терті помідори. Робимо маленький вогонь, постійно помішуючи, обсмажуємо п'ять хвилин.
Вливаємо бульйон, доводимо до кипіння. Додаємо вермішель і варимо до готовності вермішелі. Щоб вона не розварилася, суп потрібно зняти з вогню поки вермішель злегка твердоватая. Кладемо куряче м'ясо, знову ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, солимо, перчимо. Вогонь вимикаємо, даємо супу трохи настоятися. Посипаємо зеленню, розливаємо по тарілках і подаємо з часточками лимона і сухариками.
Категория: Рецепти |
| Теги: вогонь, суп
Як спекти морквяні булочки?
М'ятний лимонад
Як приготувати смачне апельсинове варення без шкірки?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: