Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати сирно-кавовий десерт?
Прекрасний десерт для завершення святкового застілля. Дуже смачний і простий у приготуванні, з насиченим шоколадно-кавовим смаком.
Що знадобиться для приготування
Три баночки сиру з додаванням шоколаду
100 мл. жирних вершків
50 грам гіркого шоколаду
П'ять - шість столових ложок цукру
50 мл лікеру «Бейліз»
Дві столові ложки розчинної кави

Приготування

Половину вершків і цукор збийте міксером. Вершки, що залишилися, перемішайте з розчинною кавою і додайте лікер. Щоб кава не залишився крупинками, влийте в нього столову ложку окропу і розмішайте. Після цього додайте лікер. Влийте цю суміш в вершкову масу. Додайте сирок, розмішайте.

Шоколад поставте на водяну баню, розтопіть. Влийте в кавово-сирну масу. Збийте міксером на високій швидкості. Розкладіть по креманках або високих келихах, прикрийте харчовою плівкою або фольгою і приберіть в холодильник на кілька годин (3-4 години). Застиглий десерт прикрасити тертим шоколадом. Подавайте добре охолодженим. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: десерт, влийте
Запечений батон з сиром і часником
20 рецептів смачних салатів
Віяло з баклажанів
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: