Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сирно-кавовий десерт?
Прекрасний десерт для завершення святкового застілля. Дуже смачний і простий у приготуванні, з насиченим шоколадно-кавовим смаком. Що знадобиться для приготування Три баночки сиру з додаванням шоколаду 100 мл. жирних вершків 50 грам гіркого шоколаду П'ять - шість столових ложок цукру 50 мл лікеру «Бейліз» Дві столові ложки розчинної кави Приготування Половину вершків і цукор збийте міксером. Вершки, що залишилися, перемішайте з розчинною кавою і додайте лікер. Щоб кава не залишився крупинками, влийте в нього столову ложку окропу і розмішайте. Після цього додайте лікер. Влийте цю суміш в вершкову масу. Додайте сирок, розмішайте. Шоколад поставте на водяну баню, розтопіть. Влийте в кавово-сирну масу. Збийте міксером на високій швидкості. Розкладіть по креманках або високих келихах, прикрийте харчовою плівкою або фольгою і приберіть в холодильник на кілька годин (3-4 години). Застиглий десерт прикрасити тертим шоколадом. Подавайте добре охолодженим. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |