Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати шашлички з котлеток?
За мотивами м'ясних рулетиків і всіляких котлеток - тефтелек можна приготувати оригінальне блюдо, яке і на кожен день підійде і гостям запропонувати не соромно. Готується не довше звичайних котлет, але виглядає набагато апетитніше, і смак теж змінюється в кращу сторону.
Необхідні продукти
500 грам яловичого фаршу (або змішаного)
Одна цибулина
100 мл. молока
Одне яйце
Кілька скибочок білого хліба
Копчена корейка тонко нарізана
Панірувальні сухарі
Сіль і спеції за смаком
Рослинна олія
Знадобляться дерев'яні шпажки і неглибока сковорідка.
Приготування

цибулину Дрібно порубати, додати до фаршу. Вбити яйце, посолити, посипати спеціями. Розмочити В молоці скибочки хліба, злегка віджати і додати до фаршу. Все добре вимішати і поставити хвилин на 15 в холодильник.

З охолодженого фаршу зробити маленькі круглі котлетки, не більше двох сантиметрів у діаметрі, якщо більше, то бекон може підгоріти, а котлетки не встигнуть просмажиться. Обваляти з усіх сторін в панірувальних сухарях, загорнути в тоненьку скибочку бекону (корейки) і нанизати на шпажку. Нанизувати потрібно щільно, в процесі смаження і котлети і бекон ужарятся. У сковорідку налити олії, розігріти і обсмажити шашлички з усіх боків до готовності. Смажити потрібно на невеликому вогні, тоді котлетки чудово прожариваются.
Категория: Рецепти |
| Теги: котлетки, фаршу
Цибульні кільця до пива
Яловичина з брюссельською капустою
Смугастий десерт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: