Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати шашлички з котлеток?
За мотивами м'ясних рулетиків і всіляких котлеток - тефтелек можна приготувати оригінальне блюдо, яке і на кожен день підійде і гостям запропонувати не соромно. Готується не довше звичайних котлет, але виглядає набагато апетитніше, і смак теж змінюється в кращу сторону. Необхідні продукти 500 грам яловичого фаршу (або змішаного) Одна цибулина 100 мл. молока Одне яйце Кілька скибочок білого хліба Копчена корейка тонко нарізана Панірувальні сухарі Сіль і спеції за смаком Рослинна олія Знадобляться дерев'яні шпажки і неглибока сковорідка. Приготування цибулину Дрібно порубати, додати до фаршу. Вбити яйце, посолити, посипати спеціями. Розмочити В молоці скибочки хліба, злегка віджати і додати до фаршу. Все добре вимішати і поставити хвилин на 15 в холодильник. З охолодженого фаршу зробити маленькі круглі котлетки, не більше двох сантиметрів у діаметрі, якщо більше, то бекон може підгоріти, а котлетки не встигнуть просмажиться. Обваляти з усіх сторін в панірувальних сухарях, загорнути в тоненьку скибочку бекону (корейки) і нанизати на шпажку. Нанизувати потрібно щільно, в процесі смаження і котлети і бекон ужарятся. У сковорідку налити олії, розігріти і обсмажити шашлички з усіх боків до готовності. Смажити потрібно на невеликому вогні, тоді котлетки чудово прожариваются. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |