Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з куркою і маринованими кабачками?
Кабачки переважно готують з термічною обробкою - запікають, обсмажують, тушкують. У цьому салаті кабачки використовуються злегка замаринованном вигляді, і завдяки такому підходу, виходить він і смачним, і корисним і досить ситним. Що знадобиться для приготування 500 грам молоденьких кабачків 400 г відвареної або запеченої курячої грудки 200 грам шпинату Одна невелика цибулина 100 грам волоських горіхів Дві столові ложки тертого сиру По 50 мл лимонного соку і оливкової олії Сіль і чорний мелений перець за смаком Невеликий пучок свіжої м'яти Приготування Кабачки потрібно нарізати тонкими напівкружечками. Змішати масло з лимонним соком, поолить і поперчити. Змішати кабачки з заправкою і поки прибрати в сторону. Поки маринуються кабачки, підсушіть горіхи в духовці, але не підсмажуйте їх! Поріжте шматочками, не дуже дрібно. На дрібній тертці натріть сир. Куряче м'ясо наріжте невеликими шматочками, цибулю наріжте півкільцями. Листя шпинату і м'яту нарвете і викладіть на дно салатника. Додайте куряче м'ясо, цибулю, мариновані кабачки. Перемішайте, полийте заправкою і посипте тертим сиром і горіхами. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |