Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з куркою і маринованими кабачками?
Кабачки переважно готують з термічною обробкою - запікають, обсмажують, тушкують. У цьому салаті кабачки використовуються злегка замаринованном вигляді, і завдяки такому підходу, виходить він і смачним, і корисним і досить ситним.
Що знадобиться для приготування

500 грам молоденьких кабачків
400 г відвареної або запеченої курячої грудки
200 грам шпинату
Одна невелика цибулина
100 грам волоських горіхів
Дві столові ложки тертого сиру
По 50 мл лимонного соку і оливкової олії
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Невеликий пучок свіжої м'яти

Приготування

Кабачки потрібно нарізати тонкими напівкружечками. Змішати масло з лимонним соком, поолить і поперчити. Змішати кабачки з заправкою і поки прибрати в сторону.
Поки маринуються кабачки, підсушіть горіхи в духовці, але не підсмажуйте їх! Поріжте шматочками, не дуже дрібно. На дрібній тертці натріть сир. Куряче м'ясо наріжте невеликими шматочками, цибулю наріжте півкільцями.
Листя шпинату і м'яту нарвете і викладіть на дно салатника. Додайте куряче м'ясо, цибулю, мариновані кабачки. Перемішайте, полийте заправкою і посипте тертим сиром і горіхами. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачки, Поки
Суп із сочевиці зі шпинатом (рецепт)
Як зробити йогуртовий торт без випічки?
Печиво на пиві
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: