Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з кукурудзи й квасолі?
Дуже корисний вітамінний салатик, легкий і швидкий у приготуванні. Можна використовувати кукурудзяні зерна або міні-качани кукурудзи. Що знадобиться для приготування 300 г стручкової квасолі 100 грам кукурудзи Одна цибулина Невеликий пучок зеленої цибулі Пучок кінзи Три - чотири жмені листя будь-якого зеленого салату (листя порвати на шматочки) Часточка часнику Одна штука авокадо Столова ложка лимонного соку Кілька гілочок базиліка Сіль смаком Приготування Доведіть до кипіння подсоленую воду, покладіть кукурудзу і квасолю та з моменту закипання варіть п'ять хвилин. Овочі відкиньте на друшляк, відразу ж остудіть під холодною проточною водою. Дайте воді стекти. Тим часом наріжте цибулю тонкими півкільцями, зелену цибулю поріжте по діагоналі великими шматочками. Кінзу і базилік крупно порубаєте (дрібнити як на звичайні салати не потрібно). Робимо соус. Очищаємо від шкірки і кісточки авокадо, м'якоть крупно ріжемо і завантажуємо в блендер. Додаємо лимонний сік, пропущений через прес часник. Подрібнюємо в пюре, солимо за смаком. При необхідності додаємо трохи води. Змішуємо готову квасолю та кукурудзу з салатними листям, зеленню, цибулею, заправляємо соусом. Можна подавати з моцарелою або з козячим сиром. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |