Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з кукурудзи й квасолі?
Дуже корисний вітамінний салатик, легкий і швидкий у приготуванні. Можна використовувати кукурудзяні зерна або міні-качани кукурудзи.
Що знадобиться для приготування
300 г стручкової квасолі
100 грам кукурудзи
Одна цибулина
Невеликий пучок зеленої цибулі
Пучок кінзи
Три - чотири жмені листя будь-якого зеленого салату (листя порвати на шматочки)
Часточка часнику
Одна штука авокадо
Столова ложка лимонного соку
Кілька гілочок базиліка
Сіль смаком
Приготування

Доведіть до кипіння подсоленую воду, покладіть кукурудзу і квасолю та з моменту закипання варіть п'ять хвилин. Овочі відкиньте на друшляк, відразу ж остудіть під холодною проточною водою. Дайте воді стекти.
Тим часом наріжте цибулю тонкими півкільцями, зелену цибулю поріжте по діагоналі великими шматочками. Кінзу і базилік крупно порубаєте (дрібнити як на звичайні салати не потрібно).

Робимо соус. Очищаємо від шкірки і кісточки авокадо, м'якоть крупно ріжемо і завантажуємо в блендер. Додаємо лимонний сік, пропущений через прес часник. Подрібнюємо в пюре, солимо за смаком. При необхідності додаємо трохи води.
Змішуємо готову квасолю та кукурудзу з салатними листям, зеленню, цибулею, заправляємо соусом. Можна подавати з моцарелою або з козячим сиром.
Категория: Рецепти |
| Теги: квасолю, кукурудзу
Печиво з корицею
Овочевий суп з м'ясними фрикадельками
Як спекти морковник?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: