Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печиво з збитим білком?
Печиво - обманка. Дуже пухке, ніжне, а коли розкусиш шматочок - всередині нічого немає. Тісто дуже розсипчасте, обов'язково сподобається любителям ніжною пісочної випічки. Що знадобиться для приготування Три яйця 150 грам сметани 200 грам маргарину Дві склянки борошна Склянку цукру Пакетик ванільного цукру Столова ложка оцту Приготування Білки відокремити від жовтків. Маргарин нарізати шматочками, перетерти руками в крихту. Додати сметану, яєчні жовтки, ванільний цукор, влити оцет. Швидко замісити м'яке тісто, покласти його в пакет і прибрати в холодильник на два - три години. Якщо тісто вийшло дуже липким, можна додати при замісі ще трохи борошна. Готове тісто розкачати в прямокутний пласт, ножем розрізати на квадратики або прямокутники (можна вирізати склянкою кружечки). Білки збити з цукром в піну, але не до стану безе. На кожен шматочок тіста покласти начинку, згорнути навпіл, краї притиснути виделкою. Згорнути ще раз навпіл і знову краю защепити або притиснути виделкою. Якщо начинка буде «вибігати» - нічого страшного, в духовці вона швидко загусне. Викласти на змащене маслом деко, випікати при температурі 180 градусів 20 - 25 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |