Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати макарони під сирним соусом?
Один з варіантів макаронної запіканки і відмінна можливість прилаштувати залишилися макарони. Що знадобиться для приготування 200 - 250 грам сухих макаронів 50 грам вершкового масла 50 грам борошна 600 мл. молока 200 грам сиру Столова ложка готової гірчиці Сіль і чорний мелений перець за смаком Свіжа зелень кропу або петрушки (якщо є) Приготування Макарони повинні бути злегка недовареними якщо дотримуєтеся способу приготування, який вказаний на упаковці, то варіть менше на дві хвилини, ніж написано на пачці. Дайте стекти воді з макаронів і викладіть їх назад в каструлю. Натріть сир на тертці. В окремій каструльці розтопити масло, додайте борошно і розмішайте, щоб не було грудочок. Через хвилину зніміть з вогню, влийте маленькими порціями молоко щоб вийшла однорідна маса. Коли все молоко додане, поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння. Соус почне густіти. Додайте гірчицю, зніміть з вогню, додайте сир і добре перемішайте щоб сир розчинився. Вилийте соус макарони, розмішайте. Форму для запікання змастіть маслом, покладіть макарони з соусом і поставте в духовку. Запікайте 20 - 25 хвилин при температурі 180 градусів до утворення рум'яної скоринки. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |