Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати лобіо?
Для лобіо можна використовувати консервовану білу або червону квасоля (але не в томаті) або ж якщо дозволяє час квасолю відварити. Волоські горіхи потрібно не смажити, а підсушувати, тоді вони збережуть свій натуральний смак.
Що знадобиться для приготування
Дві баночки квасолі у власному соку (по 440 грам)
200 грам ядер волоських горіхів
Чотири - п'ять зубчиків часнику (за смаком)
Дві цибулини
Рослинна олія
Приправа хмелі-сунелі
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Коріандр (зерна)
Зелень петрушки або кінзи
Приготування

Зерна коріандру розтерти в ступці. Цибулю дрібно ріжемо, обсмажуємо в олії (олії повинно бути багато) поки не стане прозорим і додаємо подрібнену зелень, спеції, сіль. Накриваємо кришкою, тримаємо на невеликому вогні хвилин п'ять - сім. Горіхи підсушуємо на сухій сковорідці або на слабкому вогні або в духовці. З банок з квасолею зливаємо рідину.
Дві - три столові ложки квасолі відбираємо, решту разом з горіхами пропускаємо два - три рази через м'ясорубку. Змішуємо з смаженою цибулею (з вмістом сковорідки) і пропущеним через прес часником. Додаємо цілу квасоля, перемішуємо і прикрашаємо за бажанням. Можна їсти як салат або робити намазки на бутерброди.
Категория: Рецепти |
| Теги: через, вогні
Як зробити швидкі пиріжки з сирного тіста?
Як спекти швидкі булочки без дріжджів і яєць?
Печиво з корицею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: