Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати лобіо?
Для лобіо можна використовувати консервовану білу або червону квасоля (але не в томаті) або ж якщо дозволяє час квасолю відварити. Волоські горіхи потрібно не смажити, а підсушувати, тоді вони збережуть свій натуральний смак. Що знадобиться для приготування Дві баночки квасолі у власному соку (по 440 грам) 200 грам ядер волоських горіхів Чотири - п'ять зубчиків часнику (за смаком) Дві цибулини Рослинна олія Приправа хмелі-сунелі Сіль і чорний мелений перець за смаком Коріандр (зерна) Зелень петрушки або кінзи Приготування Зерна коріандру розтерти в ступці. Цибулю дрібно ріжемо, обсмажуємо в олії (олії повинно бути багато) поки не стане прозорим і додаємо подрібнену зелень, спеції, сіль. Накриваємо кришкою, тримаємо на невеликому вогні хвилин п'ять - сім. Горіхи підсушуємо на сухій сковорідці або на слабкому вогні або в духовці. З банок з квасолею зливаємо рідину. Дві - три столові ложки квасолі відбираємо, решту разом з горіхами пропускаємо два - три рази через м'ясорубку. Змішуємо з смаженою цибулею (з вмістом сковорідки) і пропущеним через прес часником. Додаємо цілу квасоля, перемішуємо і прикрашаємо за бажанням. Можна їсти як салат або робити намазки на бутерброди. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |