Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати легкий овочевий омлет?
Влітку звичайний омлет можна перетворити в ситне, красиве блюдо. Додавайте будь-які овочі в будь-якому поєднанні і пропорціях і вийде смачний, корисний сніданок, який до того ж ще і швидко готується. Ось один з варіантів омлету з овочами: Що знадобиться для приготування Кольорова капуста або брокколі Моркву Цибулю Помідор Зелений горошок (свіжий або консервований) Зелена стручкова квасоля Рослинна олія Два яйця Трохи молока або сметани, майонезу Сіль і спеції за смаком Свіжа зелень кропу або петрушки, кінзи Приготування Кілька суцвіть броколі або кольоровий капусти опустити на дві хвилини в окріп, потім нарізати шматочками (якщо суцвіття невеликі, то залишити цілими). Квасолю залити окропом на кілька хвилин. Морквину натерти на тертці, дрібно нарізати цибулю, помідор нарізати шматочками. В маслі обсмажити цибулю і моркву, додати цвітну капусту або брокколі, квасоля, помідор і тушкувати овочі до готовності. посолити, приправити спеціями, поперчити. Яйця збити з молоком або сметаною (якщо зі сметаною - додайте столову ложку води), посоліть, додайте дрібно нарізану зелень. Залийте омлетною сумішшю овочі і під кришкою на слабкому вогні доведіть омлет до готовності. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |