Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати легкий овочевий омлет?
Влітку звичайний омлет можна перетворити в ситне, красиве блюдо. Додавайте будь-які овочі в будь-якому поєднанні і пропорціях і вийде смачний, корисний сніданок, який до того ж ще і швидко готується. Ось один з варіантів омлету з овочами:
Що знадобиться для приготування

Кольорова капуста або брокколі
Моркву
Цибулю
Помідор
Зелений горошок (свіжий або консервований)
Зелена стручкова квасоля
Рослинна олія
Два яйця
Трохи молока або сметани, майонезу
Сіль і спеції за смаком
Свіжа зелень кропу або петрушки, кінзи

Приготування

Кілька суцвіть броколі або кольоровий капусти опустити на дві хвилини в окріп, потім нарізати шматочками (якщо суцвіття невеликі, то залишити цілими). Квасолю залити окропом на кілька хвилин. Морквину натерти на тертці, дрібно нарізати цибулю, помідор нарізати шматочками.
В маслі обсмажити цибулю і моркву, додати цвітну капусту або брокколі, квасоля, помідор і тушкувати овочі до готовності. посолити, приправити спеціями, поперчити.
Яйця збити з молоком або сметаною (якщо зі сметаною - додайте столову ложку води), посоліть, додайте дрібно нарізану зелень. Залийте омлетною сумішшю овочі і під кришкою на слабкому вогні доведіть омлет до готовності.
Категория: Рецепти |
| Теги: овочі, омлет
Як готується салат "Креветки під шубою"?
Як зробити домашні булочки для хот-догів?
Як приготувати домашню шаурму?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: