Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати котлети з омлетом?
Старовинний і дуже цікавий рецепт. Колись такі котлети неодмінно були в списку страв для весільного застілля, і це вже говорить про те, що блюдо дуже смачне. Що знадобиться для приготування Кілограм будь-якого фаршу (можна взяти змішаний свинина + яловичина) Дві цибулини Три - чотири картоплини Дві столові ложки майонезу (в оригінальному рецепті - сметани) Білий хліб Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинна олія Панірувальні сухарі або борошно (за бажанням, паніровка не обов'язкова) Для омлету Два яйця Три - чотири столові ложки молока Їдальня ложка борошна Приготування Спочатку робимо омлет. Збиваємо вінчиком яйця з молоком, в невеликій кількості молока розводимо борошно і вливаємо в омлетну суміш. Ще раз збиваємо, виливаємо на сковорідку (її розігріти і налити трохи олії) і під кришкою, доводимо до готовності. Вогонь повинен бути невеликою, щоб омлет не пригорів. Пропускаємо через м'ясорубку картоплю, цибулю, готовий омлет і додаємо у фарш. Ретельно перемішуємо, солимо, перчимо. Фарш має вийти дуже пишним, легким. Мокрими руками робимо котлетки, обвалюють у панірувальних сухарях (можна робити і без панірування) і обсмажуємо в рослинному маслі з двох сторін до рум'яної скоринки. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |