Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати котлети по - перськи?
По всій імовірності, котлети так названо через додавання до фаршу рису. Для фаршу використовується тільки яловичина, можна взяти готовий фарш або приготувати його з шматочки яловичини. Велика кількість спецій і приправ у складі соусу теж говорить про походження страви - коріандр, чебрець, перець у великих кількостях використовуються в східній кухні. Необхідні продукти Півсклянки сухого рису 300 грам фаршу з яловичини Одне яйце Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинне і вершкове масло Для соусу Дві склянки води Три столових ложки томатної пасти Чайна ложка борошна (з гіркою) Кілька часточок часнику Коріандр, чебрець, чорний перець, сіль - за смаком Сушені помідори Свіжа зелень Невеликий пучок зеленої цибулі (не обов'язково) Приготування Рис відварити в підсоленій воді до готовності. Остудити, змішати з фаршем, посолити за смаком, посипати перцем, додати яйце і добре вимішати. Розігріти в сковороді олію, додати шматочок вершкового. З фаршу зробити ковбаски, обсмажити їх з усіх боків на сильному вогні в олії до рум'яної скоринки. Томатну пасту змішати з борошном, розвести двома склянками води, додати подрібнений часник, прянощі і спеції, сіль. На котлети насипати свіжу зелень, сушені помідори, залити соусом і під кришкою тушкувати на повільному вогні 25 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |