Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яблучні кекси з вівсянкою?
Ніжні кекси з насиченим яблучним смаком, дуже легкі в приготуванні. І не дуже калорійні - борошна в них додається небагато. Необхідні продукти Два яйця 120 грам борошна 100 грам вівсяних пластівців 150 грам цукру 80 грам вершкового масла Два яблука Чайна ложка розпушувача Приготування Вершкове масло розтопити і остудити до кімнатної температури. Додати яйця, влити молоко і все разом збивати міксером хвилини три. В окремому посуді змішати борошно з розпушувачем і цукром, всипати вівсяні пластівці. З'єднати обидві суміші, швидко розмішати. Нарізати яблука невеликими кубиками, додати в тісто. Готове тісто розкласти по формах (заповнювати на половину або на дві третини від обсягу), поставити в розігріту духовку і випікати приблизно 25 хвилин при температурі 180 градусів. Готові кекси остудити і посипати цукровою пудрою. Якщо любите солодке або яблука попалися дуже кислі, то цукру в тісто можна додавати більше. За бажанням в тісто додається розпарені родзинки, підсушені і подрібнені горішки або кориця і мелений мускатний горіх. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |