Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати яблучні кекси з вівсянкою?
Ніжні кекси з насиченим яблучним смаком, дуже легкі в приготуванні. І не дуже калорійні - борошна в них додається небагато.
Необхідні продукти

Два яйця
120 грам борошна
100 грам вівсяних пластівців
150 грам цукру
80 грам вершкового масла
Два яблука
Чайна ложка розпушувача

Приготування

Вершкове масло розтопити і остудити до кімнатної температури. Додати яйця, влити молоко і все разом збивати міксером хвилини три.
В окремому посуді змішати борошно з розпушувачем і цукром, всипати вівсяні пластівці. З'єднати обидві суміші, швидко розмішати.
Нарізати яблука невеликими кубиками, додати в тісто.
Готове тісто розкласти по формах (заповнювати на половину або на дві третини від обсягу), поставити в розігріту духовку і випікати приблизно 25 хвилин при температурі 180 градусів.
Готові кекси остудити і посипати цукровою пудрою.
Якщо любите солодке або яблука попалися дуже кислі, то цукру в тісто можна додавати більше.
За бажанням в тісто додається розпарені родзинки, підсушені і подрібнені горішки або кориця і мелений мускатний горіх.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, кекси
Смачний яблучний пиріг
Як спекти печиво "Кали"?
Печиво з корицею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: