Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати італійські тефтелі?
Яке ж італійське блюдо готується без сиру! Ось і м'ясні тюфтельки мають зовсім інший смак за рахунок додавання сиру, але особливу пікантність надає їм винний соус, в якому вони доводяться до готовності.
Що знадобиться для приготування
500 грам яловичого фаршу
100 грам м'якушки білого хліба
Два з половиною склянки молока
Часточка часнику
Одна цибулина
Одне яйце
Чотири столові ложки тертого сиру
Пучок зелені
Склянку сухого червоного вина
Дві столові ложки борошна
Столова ложка рослинного масла
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Хліб накришити і залити половиною склянки молока. Дрібно порубати зелень, цибулю і часник. Додати у фарш дві столові ложки тертого сиру, зелень, розмочений хліб, цибуля і часник. Добре вимісити фарш, побити його об стіл. Потім посолити і поперчити за смаком і ще раз ретельно вимішати.
З фаршу зробити кульки, обваляти в борошні і обсмажити в рослинній олії по дві хвилинки з кожного боку.
Влити в сковороду вино, через хвилину додати дві склянки молока і десять хвилин готувати без кришки. Потім збільшити вогонь, потримати ще тефтелі поки соус трохи не загусне. Посипати тефтелі залишилися сиром і відразу подавати з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: сиру, тефтелі
Як приготувати курячі котлети з сиром
Сливовий фруктовий салат
Як приготувати пончики з корицею?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: