Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати італійські тефтелі?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам яловичого фаршу 100 грам м'якушки білого хліба Два з половиною склянки молока Часточка часнику Одна цибулина Одне яйце Чотири столові ложки тертого сиру Пучок зелені Склянку сухого червоного вина Дві столові ложки борошна Столова ложка рослинного масла Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Хліб накришити і залити половиною склянки молока. Дрібно порубати зелень, цибулю і часник. Додати у фарш дві столові ложки тертого сиру, зелень, розмочений хліб, цибуля і часник. Добре вимісити фарш, побити його об стіл. Потім посолити і поперчити за смаком і ще раз ретельно вимішати. З фаршу зробити кульки, обваляти в борошні і обсмажити в рослинній олії по дві хвилинки з кожного боку. Влити в сковороду вино, через хвилину додати дві склянки молока і десять хвилин готувати без кришки. Потім збільшити вогонь, потримати ще тефтелі поки соус трохи не загусне. Посипати тефтелі залишилися сиром і відразу подавати з будь-яким гарніром. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |