Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати грінки з овочами і сиром?
Апетитні різноколірні бутерброди готуються з різних овочів. На традиційні гарячі бутерброди або грінки вони зовсім не схожі, немає ні м'яса, ні майонезу, ні кетчупу, але це не привід щоб від них відмовитися. Навпаки, спробувати нове в кулінарії завжди цікаво. Що знадобиться для приготування 12 скибочок білого хліба Невелика головка цвітної капусти Один кабачок Три морквини 5 - 6 яблук Шість яєць 150 грам сиру Півсклянки молока Три столові ложки цукру Вершкове масло Сіль за смаком Зелень Приготування Цвітну капусту розібрати на дрібні суцвіття. Кабачок (якщо старий) і яблука очистити від шкірки, моркву почистити і нарізати овочі дрібною соломкою або дрібними кубиками. Зелень дрібно нарізати. Сир натерти на дрібній тертці. У сковорідці розтопити вершкове масло, трохи обсмажити моркву, влити половину молока і тушкувати до напівготовності. Додати кабачок і капусту, посолити і тушкувати під кришкою десять хвилин. Зняти з вогню і охолодити. Відокремити жовтки від білків, збити білки в піну і обережно перемішати з овочами, яблуками, половиною цукру і зеленню. Жовтки змішати з рештою молоком, цукром, покласти в цю суміш скибочки хліба і обсмажити в олії. На грінки розкласти овочеву суміш, посипати тертим сиром і запекти в духовці на середньому вогні до золотистої скоринки. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |