Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати грінки з овочами і сиром?
Апетитні різноколірні бутерброди готуються з різних овочів. На традиційні гарячі бутерброди або грінки вони зовсім не схожі, немає ні м'яса, ні майонезу, ні кетчупу, але це не привід щоб від них відмовитися. Навпаки, спробувати нове в кулінарії завжди цікаво.
Що знадобиться для приготування
12 скибочок білого хліба
Невелика головка цвітної капусти
Один кабачок
Три морквини
5 - 6 яблук
Шість яєць
150 грам сиру
Півсклянки молока
Три столові ложки цукру
Вершкове масло
Сіль за смаком
Зелень
Приготування

Цвітну капусту розібрати на дрібні суцвіття. Кабачок (якщо старий) і яблука очистити від шкірки, моркву почистити і нарізати овочі дрібною соломкою або дрібними кубиками. Зелень дрібно нарізати. Сир натерти на дрібній тертці.

У сковорідці розтопити вершкове масло, трохи обсмажити моркву, влити половину молока і тушкувати до напівготовності. Додати кабачок і капусту, посолити і тушкувати під кришкою десять хвилин. Зняти з вогню і охолодити.

Відокремити жовтки від білків, збити білки в піну і обережно перемішати з овочами, яблуками, половиною цукру і зеленню. Жовтки змішати з рештою молоком, цукром, покласти в цю суміш скибочки хліба і обсмажити в олії.

На грінки розкласти овочеву суміш, посипати тертим сиром і запекти в духовці на середньому вогні до золотистої скоринки.
Категория: Рецепти |
| Теги: Ні, грінки
Як смачно приготувати баклажани по-турецьки?
Печиво із злаків
Як спекти пісочний пиріг з сиром?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: