Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гарбузово-імбирне печиво?
Пісний рецепт. Але це ні в якому разі не говорить про те, що печива «нудний» склад і невиразний смак. Все якраз навпаки, і за смаком воно може конкурувати з будь-яким здобним печивом.
Що знадобиться для приготування

200 грам гарбузового пюре (можна взяти пюре для дитячого харчування)
Склянку цукру
Половина склянки рослинного масла
Половина склянки подрібнених горіхів
Дві склянки борошна
Половина чайної ложки меленого імбиру
По чайній ложці кориці і мускатного горіха
Щіпка солі
Чайна ложка соди (погасити оцтом)

Приготування

Просійте борошно, змішайте її з прянощами. Окремо змішайте гарбузове пюре, олію і цукор, збийте міксером на невисокій швидкості (збивайте дві - три хвилини). Погасіть оцтом соду і додайте в гарбузову суміш. Додайте борошно з прянощами, розмішайте, покладіть горіхи. Тісто добре вимішайте віночком.
можна пекти Печиво на деко або у формочках для кексів. Якщо печете на деку, те застеліть його папером для випічки, змастіть папір і руки олією. Відокремлюйте ложкою невеликі шматочки тіста, руками формуйте кульки. Викладайте їх на невеликій відстані один від іншого. Випікається печиво при температурі 175 градусів 15 хвилин.
Якщо печете в формочках, то виконайте все те ж саме, але кульки викладайте в формочки. Випікайте печиво 20 хвилин при температурі 175 градусів.
Категория: Рецепти |
| Теги: Печиво, Те
Ватрушки "Фрейлін"
Як приготувати домашню шаурму?
Рулети з лаваша
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: