Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати ельзаський цибульний пиріг?
Цей пиріг дуже схожий на піцу. Якщо ви любите щоб було багато тіста і не дуже багато начинки - дотримуйтеся рецепта. Якщо віддаєте перевагу трохи тіста і багато начинки - зробіть два коржі, а кількість начинки збільшити в два рази. Що знадобиться для приготування тіста Три склянки борошна Склянку молока Столова ложка цукру Чайна ложка солі Чайна ложка сухих дріжджів Столова ложка рослинного масла Для начинки П'ять великих цибулин 200 грам шинки Половина баночки сметани Дві столові ложки вершкового масла Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування теплому молоці розведіть дріжджі, сіль і цукор, зачекайте поки з'явиться шапочка піни і всипте просіяне борошно. Замісіть м'яке тісто, в кінці замісу додайте масло. Залиште для підйому в теплому місці. Для начинки цибулю наріжте півкільцями, злегка обсмажте у вершковому маслі (до золотистого кольору). Змішайте з шинкою, нарізаною кубиками. У сметану додайте сіль і перець. Деко змастіть маслом, розкачайте тісто в коло товщиною в півсантиметра. Перенесіть на деко. Змастіть сметаною всю поверхню, розподіліть всю начинку по тесту. Випікайте при температурі 180 градусів до готовності. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |