Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати часниковий суп зі свининою?
![]() Що знадобиться для приготування Півтора літра м'ясного бульйону 300 грам відвареної свинини Великий червоний солодкий перець Три великих картоплини Половинка невеликого кабачка і шматок гарбуза (не обов'язково) 50 грам часнику Сіль за смаком Рослинна олія Сушений орегано Приготування Часник чистимо, ріжемо невеликими шматочками. Перець нарізаємо смужками. У сковорідці розігріваємо масло, викладаємо часник і перець і на середньому вогні обсмажуємо три хвилини, поки перець не почне віддавати сік. Тоді додаємо орегано і знімаємо сковороду з вогню. Бульйон доводимо до кипіння, кладемо в нього нарізану кубиками картоплю, солимо і варимо до готовності картоплі. Додаємо шматочки м'яса, засмажку. Даємо супу закипіти, вимикаємо. Суп повинен настоятися хвилин десять і після цього можна розливати по тарілках. Якщо будете додавати гарбуз і кабачок, кладіть овочі в бульйон коли картопля майже готовий - варяться вони дуже швидко. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |