Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати часниковий суп зі свининою?
Простий і легкий супчик з великою кількістю часнику. Але не лякайтеся, суп виходить не надто гострим, але зате дуже ароматним. До базового набору продуктів можна додати гарбуз і кабачок - часник нейтралізує специфічний присмак цих овочів, що не всі люблять.
Що знадобиться для приготування
Півтора літра м'ясного бульйону
300 грам відвареної свинини
Великий червоний солодкий перець
Три великих картоплини
Половинка невеликого кабачка і шматок гарбуза (не обов'язково)
50 грам часнику
Сіль за смаком
Рослинна олія
Сушений орегано

Приготування

Часник чистимо, ріжемо невеликими шматочками. Перець нарізаємо смужками. У сковорідці розігріваємо масло, викладаємо часник і перець і на середньому вогні обсмажуємо три хвилини, поки перець не почне віддавати сік. Тоді додаємо орегано і знімаємо сковороду з вогню.

Бульйон доводимо до кипіння, кладемо в нього нарізану кубиками картоплю, солимо і варимо до готовності картоплі. Додаємо шматочки м'яса, засмажку. Даємо супу закипіти, вимикаємо. Суп повинен настоятися хвилин десять і після цього можна розливати по тарілках.
Якщо будете додавати гарбуз і кабачок, кладіть овочі в бульйон коли картопля майже готовий - варяться вони дуже швидко.
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, суп
Рулети з лаваша
Суп в горщиках
Як готувати шашлик з лосося?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: