Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати баклажани по-корсикански?
Баклажани можна подавати як холодну закуску або як самостійну гаряче блюдо з томатним соусом або без нього. Смачно в будь-якому варіанті.
Що знадобиться для приготування

Шість баклажанів
200 грам суміші з різних сортів сиру
Невеликий пучок базиліка
300 мл. молока
100 грам білого хлібного м'якушки
Три яйця
Дві часточки часнику
Сіль і чорний мелений перець

Приготування

Розріжте баклажани уздовж навпіл, опустіть їх в киплячу воду подсоленую і варіть десять хвилин. Викладіть баклажани на похилу дошку або в друшляк, щоб стікала вода.
Для фаршу хлібний м'якуш розмочіть в молоці. З баклажанів ложечкою вибрати м'якоть, залишивши трохи на денці і стінках. Купно її порубаєте й змішайте з розмоченим хлібом, сіллю, перцем, тертим сиром, базиліком, подрібненим часником. Сир натріть на дрібній тертці і теж додайте в цю начинку. Збийте яйця, змішайте з фаршем.
Човники баклажанів злегка стисніть, щоб віджати воду. Наповніть фаршем. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте приблизно півгодини. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани, баклажанів
Як смачно приготувати яйця в помідорах?
Як приготувати курячий рулет з перцем?
Як приготувати капустяну шарлотку?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: