Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати баклажани по-корсикански?
![]() Що знадобиться для приготування Шість баклажанів 200 грам суміші з різних сортів сиру Невеликий пучок базиліка 300 мл. молока 100 грам білого хлібного м'якушки Три яйця Дві часточки часнику Сіль і чорний мелений перець Приготування Розріжте баклажани уздовж навпіл, опустіть їх в киплячу воду подсоленую і варіть десять хвилин. Викладіть баклажани на похилу дошку або в друшляк, щоб стікала вода. Для фаршу хлібний м'якуш розмочіть в молоці. З баклажанів ложечкою вибрати м'якоть, залишивши трохи на денці і стінках. Купно її порубаєте й змішайте з розмоченим хлібом, сіллю, перцем, тертим сиром, базиліком, подрібненим часником. Сир натріть на дрібній тертці і теж додайте в цю начинку. Збийте яйця, змішайте з фаршем. Човники баклажанів злегка стисніть, щоб віджати воду. Наповніть фаршем. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте приблизно півгодини. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |