Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати смажені пиріжки з сирного тіста?
За смаком тісто, приготоване за цим рецептом, схоже на дріжджове, і так само збільшується при обсмажуванні. Але готується набагато швидше - ніякої опари, підйому або расстойки.
Необхідні продукти

500 грам сиру
Чотири яйця
Дві столові ложки цукру
Щіпка солі
Чайна ложка соди (погасити оцтом)
Дві склянки борошна
Приготування

В цьому рецепті можна (і навіть краще) використовувати звичайний кислуватий магазинний сир. Він дає потрібну кислинку тесту (тому воно схоже на дріжджове) і по консистенції однорідний, без грудочок, що дозволяє вимішувати тісто руками, без допомоги кухонного комбайна.
У сир додати яйця, сіль і цукор, руками або ложкою розмішати все до однорідної маси. Просіяти борошно, соду погасити оцтом. Додати в тісто соду і потроху підсипати муку. Вимісити м'яке тісто. Накрити поліетиленом і залишити на півгодини, поки готується начинка. Начинка може бути будь-яка, тісто універсальне і підходить як для солодких, так і для несолодких начинок.
Стіл змастити маслом, від тесту відривати шматочок, робити з нього кульку і розкачати в корж (не дуже тонку). У середину покласти начинку, защипати краї обсмажити пиріжки на середньому вогні в рослинній олії. Під час смаження вони збільшуються, краще смажити невеликими партіями. З цієї кількості тесту виходить 20 середніх за розміром пиріжків.
Категория: Рецепти |
| Теги: тесту, тісто
Короп, фарширований шматками, заливний
Кокосове печиво
Як готується курячий плов в горщиках?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: