Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати смажені пиріжки з сирного тіста?
За смаком тісто, приготоване за цим рецептом, схоже на дріжджове, і так само збільшується при обсмажуванні. Але готується набагато швидше - ніякої опари, підйому або расстойки. Необхідні продукти 500 грам сиру Чотири яйця Дві столові ложки цукру Щіпка солі Чайна ложка соди (погасити оцтом) Дві склянки борошна Приготування В цьому рецепті можна (і навіть краще) використовувати звичайний кислуватий магазинний сир. Він дає потрібну кислинку тесту (тому воно схоже на дріжджове) і по консистенції однорідний, без грудочок, що дозволяє вимішувати тісто руками, без допомоги кухонного комбайна. У сир додати яйця, сіль і цукор, руками або ложкою розмішати все до однорідної маси. Просіяти борошно, соду погасити оцтом. Додати в тісто соду і потроху підсипати муку. Вимісити м'яке тісто. Накрити поліетиленом і залишити на півгодини, поки готується начинка. Начинка може бути будь-яка, тісто універсальне і підходить як для солодких, так і для несолодких начинок. Стіл змастити маслом, від тесту відривати шматочок, робити з нього кульку і розкачати в корж (не дуже тонку). У середину покласти начинку, защипати краї обсмажити пиріжки на середньому вогні в рослинній олії. Під час смаження вони збільшуються, краще смажити невеликими партіями. З цієї кількості тесту виходить 20 середніх за розміром пиріжків. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |