Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пиріг з квашеною капустою?
Тісто для пирога використовується листкове бездріжджове. Цілком підійде готове, яке можна купити в будь-якому магазині, і тоді вам залишиться тільки приготувати начинку.
Що знадобиться для приготування
Упаковка листкового бездорожжевого тесту
Квашена капуста
Ріпчасту цибулю
Томатна паста чи томатний соус
Рослинна олія
Спеції за смаком (чорний перець, кмин)
Яйце
Приготування

Капусту віджимаємо від розсолу. Якщо вона дуже кисла, то краще промити під холодною проточною водою і потім віджати. Порізати як для вінегрету.
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями, обсмажити до прозорого кольору рослинному маслі. Додати капусту тушкувати на середньому вогні під кришкою хвилин десять. Потім додати томатну пасту (її розвести водою) або томатний соус томатний сік, поперчити за смаком, посипати кмином і тушкувати до майже повного випаровування рідини. Капусту кришкою не накривати.

Тісто розморозити, розкачати в прямокутник. Викласти остигнула капусту на одну сторону тіста, накрити другою стороною і щільно защипнути краю. Змастити яйцем, поставити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати хвилин 25 - 30. Приємного апетиту!
В начинку можна додавати будь-які ковбаси, шинку або сосиски.
Категория: Рецепти |
| Теги: капусту, томатний
Що можна швидко спекти до сніданку
Як спекти печиво "Кали"?
Як приготувати домашню шаурму?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: