Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печеня з яловичини з родзинками?
М'ясо ніжне, картопля - розсипчаста, хрусткі сухарики з пікантною скоринкою - дуже смачно і ароматно. У спекотну додається пиво - вибирайте те, що вам подобається - світле чи темне. Що знадобиться для приготування 800 грам яловичини Кілограм картоплі 400 грам гарбуза (хто не любить - моркви) Дві великі цибулини Жменю родзинок Дві - три гвоздички П'ять - шість горошин запашного перцю Один - два лаврові листки Чайна ложка прованських трав Два шматки чорного хліба 300 мл пива Чайна ложка гірчиці Приготування Картопля і гарбуз (моркву) нарізати великими шматками або брусочками (як на печеня), цибулю нарізати півкільцями або пір'ям (крупно). Всі овочі викласти у форму для запікання, посолити, перемішати. Яловичину нарізати великими шматками, посипати сухими травами, посолити, поперчити. Викласти поверх овочів. Родзинки промити. Залити овочі з м'ясом пивом, покласти родзинки, лаврушку, перець, гвоздику. Чорний хліб нарізати кубиками (як на сухарики), змішати з гірчицею, покласти зверху м'яса. Форму затягнути фольгою, запікати при температурі 200 градусів дві години. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |