Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати печеня з яловичини з родзинками?
М'ясо ніжне, картопля - розсипчаста, хрусткі сухарики з пікантною скоринкою - дуже смачно і ароматно. У спекотну додається пиво - вибирайте те, що вам подобається - світле чи темне.
Що знадобиться для приготування

800 грам яловичини
Кілограм картоплі
400 грам гарбуза (хто не любить - моркви)
Дві великі цибулини
Жменю родзинок
Дві - три гвоздички
П'ять - шість горошин запашного перцю
Один - два лаврові листки
Чайна ложка прованських трав
Два шматки чорного хліба
300 мл пива
Чайна ложка гірчиці

Приготування

Картопля і гарбуз (моркву) нарізати великими шматками або брусочками (як на печеня), цибулю нарізати півкільцями або пір'ям (крупно). Всі овочі викласти у форму для запікання, посолити, перемішати.
Яловичину нарізати великими шматками, посипати сухими травами, посолити, поперчити. Викласти поверх овочів.
Родзинки промити. Залити овочі з м'ясом пивом, покласти родзинки, лаврушку, перець, гвоздику.
Чорний хліб нарізати кубиками (як на сухарики), змішати з гірчицею, покласти зверху м'яса.
Форму затягнути фольгою, запікати при температурі 200 градусів дві години.
Категория: Рецепти |
| Теги: посолити, форму
Як приготувати апельсинові сирники?
Овочевий суп з м'ясними фрикадельками
Як приготувати капустяні булочки?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: