Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати м'ясну соте з грибами?
Слідувати оригінальним рецептом чи ні - вирішувати вам. В якості наповнювача для м'ясних рулетиків виступає спаржа - дивина в наших краях. Тому страва цілком може претендувати на оригінальність і хоча б раз спробувати варто. Що знадобиться для приготування 500 грам свинячої вирізки 300 грам шампіньйонів Спаржа Дві цибулини Два червоних болгарських перцю 200 мл сухого білого вина Сметана або жирні вершки Рослинна олія Трохи крохмалю Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Для соусу соте цибулю, болгарський перець і гриби наріжте соломкою і обсмажте в рослинному маслі. Коли цибуля підрум'яниться, влийте вино. Воно має випаруватися на 2/3 від початкового об'єму. Потім додайте вершки або сметану, дайте закипіти, посоліть і поперчіть за смаком. М'ясо наріжте тонкими пластинами і добре відбийте. Посоліть, поперчіть, з внутрішньої сторони запаніруйте в крохмалі. Покладіть спаржу і скрутіть рулетом. Обсмажте в маслі з усіх боків до рум'яної скоринки. Покладіть рулетики в соус і на слабкому вогні тушкуйте до готовності. За часом це займе не більше 15 хвилин. Подавайте з відвареною картоплею або як самостійне блюдо. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |