Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати м'ясну соте з грибами?
Слідувати оригінальним рецептом чи ні - вирішувати вам. В якості наповнювача для м'ясних рулетиків виступає спаржа - дивина в наших краях. Тому страва цілком може претендувати на оригінальність і хоча б раз спробувати варто.
Що знадобиться для приготування
500 грам свинячої вирізки
300 грам шампіньйонів
Спаржа
Дві цибулини
Два червоних болгарських перцю
200 мл сухого білого вина
Сметана або жирні вершки
Рослинна олія
Трохи крохмалю
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Для соусу соте цибулю, болгарський перець і гриби наріжте соломкою і обсмажте в рослинному маслі. Коли цибуля підрум'яниться, влийте вино. Воно має випаруватися на 2/3 від початкового об'єму. Потім додайте вершки або сметану, дайте закипіти, посоліть і поперчіть за смаком.

М'ясо наріжте тонкими пластинами і добре відбийте. Посоліть, поперчіть, з внутрішньої сторони запаніруйте в крохмалі. Покладіть спаржу і скрутіть рулетом. Обсмажте в маслі з усіх боків до рум'яної скоринки.

Покладіть рулетики в соус і на слабкому вогні тушкуйте до готовності. За часом це займе не більше 15 хвилин. Подавайте з відвареною картоплею або як самостійне блюдо. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: посоліть, поперчіть
Макарони в буряковому соусі (рецепт)
Як запекти яловичину в горщиках?
Як приготувати пиріжки з помідорами і бринзою?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: