Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати брокколі з лаймом і перцем?
Оригінальний рецепт приготування брокколі з перчиком і лаймом. Цей рецепт напевно сподобається любителям кухні з легкої азійських ноткою.
Список продуктів:
один кілограм брокколі;
сіль;
п'ятсот грамів моркви;
перчик;
один стручок гострого перцю;
зубчик часничку;
одна ріпчаста цибулина;
двадцять грамів імбиру;
сто п'ятдесят мілілітрів овочевого бульйону;
одна чайн. ложка цедри лайма;
дві стіл. ложки соєвого соусу;
сто шістдесят п'ять мілілітрів кокосового молока;
дві стіл. ложки смаженого кунжуту;

Брокколі моєму і акуратно розбираємо на суцвіття. Морковочку ріжемо скибочками. З гострого перчика прибираємо насіння і дрібно рубаємо його. Імбир чистимо і дрібно рубаємо його. Маленькими кубиками ріжемо часник і цибулю. Тушкуємо цибулю з часником у великій каструлі, додавши три стіл. ложечки бульйончик. Через три хвилини кладемо до цибулі і часнику гіркий перчик, імбир і вливаємо залишився бульйон + кокосове молоко. Накриваємо і тушкуємо 5 хвилин. Додаємо брокколі і тушкуємо 10 хв.

Готову страву приправляємо цедрою лайма, соєвим соусом, перцем і сіллю. Розкладаємо овочі по підігрітим тарілках. Посипаємо кунжутом і подаємо.

Категория: Рецепти |
| Теги: Стіл, брокколі
Смачний салат "Старий град"
Яблучка в сирному тісті
Салат з помідорів з квасолею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: