Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати брокколі з лаймом і перцем?
![]() Список продуктів: один кілограм брокколі; сіль; п'ятсот грамів моркви; перчик; один стручок гострого перцю; зубчик часничку; одна ріпчаста цибулина; двадцять грамів імбиру; сто п'ятдесят мілілітрів овочевого бульйону; одна чайн. ложка цедри лайма; дві стіл. ложки соєвого соусу; сто шістдесят п'ять мілілітрів кокосового молока; дві стіл. ложки смаженого кунжуту; Брокколі моєму і акуратно розбираємо на суцвіття. Морковочку ріжемо скибочками. З гострого перчика прибираємо насіння і дрібно рубаємо його. Імбир чистимо і дрібно рубаємо його. Маленькими кубиками ріжемо часник і цибулю. Тушкуємо цибулю з часником у великій каструлі, додавши три стіл. ложечки бульйончик. Через три хвилини кладемо до цибулі і часнику гіркий перчик, імбир і вливаємо залишився бульйон + кокосове молоко. Накриваємо і тушкуємо 5 хвилин. Додаємо брокколі і тушкуємо 10 хв. Готову страву приправляємо цедрою лайма, соєвим соусом, перцем і сіллю. Розкладаємо овочі по підігрітим тарілках. Посипаємо кунжутом і подаємо. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |