Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати англійська пиріг з фруктами?
Тісто в пиріжку універсальна і підійде для будь-яких фруктів і ягід - вишні, сливи, яблук, смородини. Загалом простір для фантазії. Особливо цей рецепт згодиться влітку, коли свіжих ягід-фруктів достаток.
Що знадобиться для приготування

150 грам цукру
180 грам вершкового масла або маргарину
Чотири яйця
200 грам борошна
300 грам будь-яких фруктів - ягід
Чайна ложка розпушувача
Щіпка солі
Пакетик ванільного цукру

Приготування

Масло повинне бути м'яким, його потрібно заздалегідь дістати з холодильника або злегка прогріти в микрволновке (саме прогріти, а не розтопити, щоб воно стало як сметана). Покласти в чашу процесора масло, цукор і все збити в пишну масу. За консистенцією вона повинна вийти як крем.
В окремому посуді яйця збити виделкою. У масло з цукром насипати пару столових ложок борошна, влити яйця і ще раз добре збити. Всипати половину борошна, покласти розпушувач, ванільний цукор і сіль. Знову збити. Додати борошно, розмішати тісто. Готове тісто буде схоже на густу сметану.
Сливи або яблука нарізати шматочками. Форму для випікання застелити папером або змастити маслом. Вилити тісто, розкласти зверху нарізані сливи або яблука, покласти вишню і злегка втиснути фрукти в тісто. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати 35 - 45 хвилин. Готовність пирога перевірити дерев'яною шпажкою.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, збити
Чим можна замінити продукти в рецептах?
Печиво з корицею
Смажені кабачки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: