Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гостру свинини в кисло-солодкому соусі?
Якщо ви любите азіатську кухню, цей рецепт для вас. Замість свинини можна брати курку або яловичу вирізку - це справа смаку. Що знадобиться для приготування Кілограм свинини помірною жирости Три - чотири зірочки бадьяна Паличка кориці Три сушених або свіжих перчика чилі Дві столові ложки дрібно нарубаного імбиру Дві столові ложки соєвого соусу Дві столові ложки яблучного або рисового оцту Дві столові ложки цукру Рослинна олія Приготування М'ясо ріжемо невеликими шматочками. У сотейнику або сковороді розігріваємо вок трохи олії. Обсмажуємо м'ясо до золотистого кольору в два-три прийоми невеликими порціями. Викладаємо на тарілку. Коли все м'ясо буде обсмажене, складаємо його в сковороду, робимо невеликий вогонь. Додаємо імбир, бадьян, кориця і дрібно нарубані перчики чилі. Обсмажуємо одну хвилину при постійному помішуванні. Вливаємо воду. Її повинно бути стільки, щоб вона ледь прикривала вміст сковороди. Даємо закипіти на сильному вогні, потім вогонь зменшуємо до слабкого і тушкуємо під кришкою до готовності м'яса. Змішуємо соєвий соус, оцет і цукор. Готове м'ясо виймаємо шумівкою. У бульйон додаємо підготовлену суміш і уварюємо приблизно в два рази. Повертаємо м'ясо в соус, готуємо ще кілька хвилин. Подаємо м'ясо з рисом і овочами. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |