Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати чилі зі свинини?
У цьому рецепті використовується не тільки нарізане шматочками м'ясо, але і м'ясний фарш. За рахунок цього готове блюдо виходить більш насиченого смаку і різноманітної текстури.
Що знадобиться для приготування
600 грам свинини
300 грам м'ясного фаршу
Одна цибулина
Невеликий перчик чилі
800 грам помідорів у власному соку
Банка консервованої квасолі у власному соку )400 грам)
Столова ложка порошку чилі
Дві чайних ложки меленої зіри
Столова ложка кукурудзяного борошна
Три лаврових листочка
Чайна ложка сушеного орегано
Сіль за смаком
Рослинна олія

Приготування

М'ясо треба нарізати невеликими шматочками і обсмажити в кілька прийомів на сковорідці з олією. Вогонь робимо сильний, кожну партію обсмажуємо по п'ять хвилин. Перекладаємо на тарілку.
Цибулю і перець чилі ріжемо дрібно. У ту ж сковорідку, де смажилося м'ясо, кладемо фарш і обсмажуємо до зміни кольору, приблизно три хвилини. Додаємо цибулю і перець, солимо за смаком, приправляємо меленим перцем. Обсмажуємо до підрум'янення фаршу (хвилин п'ять).

Повертаємо в сковороду м'ясо, додаємо мелений чилі, зіру і орегано. Перемішуємо. Кладемо кукурудзяне борошно, лавровий лист, вливаємо помідори разом з соком і 400 мл. води.
Даємо закипіти, робимо вогонь мінімальним і тушкуємо до м'якості м'яса. Коли м'ясо буде готове, лаврушку виймаємо, додаємо квасоля, прогріваємо кілька хвилин і знімаємо з вогню. Даємо настоятися. Гарнір до чилі підійде будь – рис, картопля, овочі. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, чилі
Як зробити сирні роли з сухофруктами?
Як швидко приготувати курячі рулети з чорносливом?
Гречані котлетки з грибним соусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: